Daarom Kickstars

Door de kansrijke arbeidsmarkt van tegenwoordig bevinden we ons in een jungle van vraag en aanbod. Toch vinden net-afgestudeerden niet optimaal de weg naar top 500 bedrijven. En daar komen wij bij kijken. Met onze pre-selectie van starters en young professionals effen we de weg naar een succesvolle plaatsing van toptalent. Een unieke dienstverlening voor organisaties met een structurele behoefte aan een continue instroom van hoogopgeleide jonge talenten.

Kansen jonge talenten

Door tijdgebrek en een tekort aan resources lukt het organisaties niet altijd om jong talent aan zich te binden. Jammer. Want daardoor kan niet optimaal worden ingespeeld op het potentieel van de huidige arbeidsmarkt en wordt vraag en aanbod niet efficiënt met elkaar verbonden. Zo worden de kwaliteiten en kansen van jonge talenten en organisaties onvolledig benut en worden hun ambities en succes dus eigenlijk afgeremd. Dat is zonde.

Kickstart voor carrière

Ons doel is om het talent van toekomst en organisaties met elkaar te verbinden en hun ambities en succes te realiseren en vergroten. Wij zetten ons volledig in voor jonge toptalenten die graag dé kickstart van hun carrière willen maken en voor organisaties die jonge toptalenten een vliegende start van hun carrière wil bieden en hen graag aan zich wil binden. Wij hebben de ambitie om dé kickstarter te zijn in startersfuncties van en voor hoogopgeleide jonge talenten en organisaties.

De juiste match

Wij hebben de juiste kennis, kwaliteit en het netwerk in huis om jouw vraag te vervullen en om het proces zo snel en optimaal mogelijk te laten verlopen. Jij vertelt ons wat je zoekt en wij zorgen voor de juiste implementatie en match. Zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Maatwerk, flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid zijn onze uitgangspunten. Gepassioneerd, gedreven en altijd met een flinke dosis humor en realiteitszin.

Maak een afspraak

Wil je weten wat onze kickstars voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met Kickstars Recruitment. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over onze pre-selectie van jong talent.

 

Share This