Onze kickstars

Hoogopgeleide starters en young professionals. Jonge toptalenten die graag dé kickstart van hun carrière willen maken. De sterren onder de starters. Onze kickstars. Welke ambitieuze organisatie is tegenwoordig niet hard op zoek naar deze populaire doelgroep?

Dichtbij de bron

Ons netwerk bestaat uit hoogopgeleide afstudeerders, starters en young professionals met diverse achtergronden en opleidingen. Ambitieuze, energieke en gedreven jonge talenten met een (recent) afgeronde HBO/WO opleiding. Onze starters en young professionals hebben 0 tot maximaal 5 jaar werkervaring. Wij hebben ze in ons netwerk en kennen de doelgroep. Zodat we scherp in beeld hebben wat zij voor jou kunnen betekenen en zo snel en efficiënt de juiste kandidaten kunnen headhunten. Door zo gericht en dicht mogelijk bij de bron actief aanwezig te zijn, zijn wij in staat om ons netwerk continu en op hoog volume intensief uit te breiden.

Onze Kickstars voor jouw organisatie

Kickstars Recruitment is dé kickstarter van en voor jong toptalent. Wij richten ons op een specifieke, maar zeer populaire doelgroep van de toekomst. Kickstars zorgt ervoor dat dit talent van de toekomst en jouw organisatie met elkaar worden verbonden. Een unieke dienstverlening voor organisaties met een structurele behoefte aan een continue instroom van hoogopgeleide jonge talenten. Waarom zijn onze kickstars essentieel voor de groei en het succes van jouw organisatie? Onze betrokken en toegewijde Kickstars zorgen voor:

  • Innovatie
  • Verjonging
  • Cultuurverandering
  • Kostenbesparingen
  • Meer rendement

Onze kickstars zijn populair en altijd opportuun. Jong talent is het kapitaal en de toekomst voor elke organisatie die succesvol voorop wil lopen en dus onmisbaar voor elk bedrijf. Wij bieden jou toegang tot ons uitgebreide netwerk van hoogopgeleid toptalent en de mogelijkheid om nieuw talent te ontdekken, ontwikkelen en te behouden. Geef jouw organisatie een frisse kickstart door jong toptalent een vliegende start van hun carrière te bieden.

Maak een afspraak

Wil je weten wat onze kickstars voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met Kickstars Recruitment. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over onze pre-selectie van jong talent.

Share This