Pre-selectie & werving op maat

De juiste kandidaten voorselecteren is altijd maatwerk. Kickstars Recruitment bemiddelt in startersfuncties voor hoogopgeleide starters en young professionals. Jonge talenten die graag dé kickstart van hun carrière willen maken. De sterren onder de starters. Onze Kickstars.

Altijd hoog volume

Door zo dicht mogelijk bij de bron actief aanwezig te zijn, zijn wij in staat ons netwerk continu en op hoog volume actief uit te breiden. Ons netwerk bestaat uit hoogopgeleide afstudeerders, starters en young professionals. Ambitieuze, energieke en gedreven jonge talenten op HBO/WO niveau met maximaal 5 jaar werkervaring. Wij hebben ze in ons netwerk en kennen de doelgroep, zodat we scherp in beeld hebben wat zij voor jou kunnen betekenen en zo snel en efficiënt de juiste kandidaten kunnen headhunten.

Voorselectie kandidaten

Op basis van jouw wensen en groeiambities gaan wij aan de slag met het vervullen van jouw capaciteitsvraagstuk. Kickstars beschikt over de kennis, kwaliteit en het netwerk om jouw vraag te vervullen en om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Jij vertelt ons wat je zoekt en wij zorgen voor de juiste implementatie en match. Wij maken een voorselectie van geschikte kandidaten en voeren de eerste gesprekken. Hier wordt zowel ingezoomd op het functieprofiel en de organisatie als op het profiel, wensen, ambities, (intrinsieke) motivatie, ervaring en opleiding van de kandidaat. Zodra er sprake is van een match en wederzijdse klik wordt de kandidaat bij jullie geïntroduceerd en de beschikbaarheid afgestemd voor het plannen van een afspraak.

Talent voor de toekomst

Kickstars Recruitment zorgt ervoor dat het talent van de toekomst en jouw organisatie met elkaar worden verbonden. Jong talent is het kapitaal en de toekomst voor elke organisatie die voorop wil lopen en dus onmisbaar voor elk bedrijf. Wij bieden jou toegang tot ons uitgebreide netwerk van hoogopgeleid toptalent en de mogelijkheid om nieuw talent te ontdekken, ontwikkelen en te behouden. Onze betrokken kickstars zorgen voor innovatie, verjonging, cultuurverandering, kostenbesparingen en meer rendement. Geef jouw organisatie een frisse kickstart door jong toptalent een vliegende start van hun carrière te bieden.

Maak een afspraak

Wil je weten wat onze kickstars voor jouw organisatie kunnen betekenen?Maak dan een afspraak met Kickstars Recruitment. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over onze pre-selectie van jong talent.

Share This