Kickstars Recruitment

Kickstars Recruitment is de kickstarter van en voor jong toptalent. Een jonge, frisse en ambitieuze organisatie die zich richt op bemiddeling in fulltime startersfuncties voor hoogopgeleide starters en young professionals. Wij stellen nieuw talent voor aan Top 500 bedrijven die ze een vliegende start van hun carrière kunnen bieden. Een unieke dienstverlening voor organisaties met een structurele behoefte aan een continue instroom van hoogopgeleide jonge talenten.

Ambities en succes

Uitdagende en dynamische startersfuncties. Werken en leren tegelijk. Opleiding, vakinhoudelijke trainingen, persoonlijke coaching en een goed startsalaris mét baangarantie. De ingrediënten voor succes. Wij zetten ons elke dag opnieuw volledig in om de ambities en het succes van onze professionals en opdrachtgevers te realiseren en vergroten. Maatwerk, flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid zijn uitgangspunten van onze diensten.

Persoonlijke benadering

Kickstars, arbeidsbemiddelaar en online recruitment platform. Wij richten ons op een specifieke, maar zeer populaire doelgroep van de toekomst. Daarvoor combineren wij ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en online marketing met een persoonlijke benadering van kandidaten. Het samenbrengen van mens en organisaties, vraag en aanbod en de zekerheid van een perfecte match. Lees meer over onze pre-selectie van jong talent..

Maak een afspraak

Wil je weten wat onze kickstars voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met Kickstars Recruitment. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over onze pre-selectie van jong talent.

Share This