Dé kickstart voor jouw carrière

Kickstars Recruitment is de kickstarter van en voor jong toptalent. Een jonge, frisse en ambitieuze organisatie die zich richt op bemiddeling in fulltime startersfuncties voor hoogopgeleide starters en young professionals. Wij stellen nieuw talent voor aan Top 500 bedrijven die ze een vliegende start van hun carrière kunnen bieden. Wij kennen de arbeidsmarkt, zodat we jouw kansen scherp in beeld hebben. Een unieke dienstverlening voor jonge toptalenten die graag dé kickstart van hun carrière willen maken.

Jouw profiel en interesses

Bij Kickstars staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Jouw ambitie, motivatie, ervaring en opleiding is ons uitgangspunt. Daarbij staat een persoonlijke benadering en aanpak voorop. Zowel richting de kandidaten die we helpen aan de kickstart van hun carrière, als de organisaties waarvoor we werken. Wij hanteren een transparante werkwijze en blijven gedurende het hele proces persoonlijk betrokken. Wanneer wij jouw CV ontvangen, gaan we samen op zoek naar de startersfunctie die matcht met jouw profiel en interesses. Wij vertellen je uitgebreid over de beschikbare startersfuncties en streven altijd naar een eerlijk advies op maat en het bieden van zekerheid. Indien er sprake is van een match gaan wij direct aan de slag om jou te introduceren. Wij hechten veel waarde aan een snelle reactie en de feedback op je sollicitatie, zodat jij er zeker van kan zijn waar we op dat moment staan in het proces. Bij Kickstars vinden we het belangrijk om een concreet en eerlijk beeld te schetsen van jouw kansen. Tijdens het sollicitatieproces geven we je zo veel mogelijk inzicht en helpen we je met feedback en handige tips.

Jouw ambitie en succes

Ons doel is om talent van de toekomst te verbinden met top 500 organisaties. Wij realiseren ambities en succes met uitdagende en dynamische startersfuncties. Met werken en leren tegelijk. Interne opleidingstrajecten tot volwaardig professional, vakinhoudelijke trainingen, persoonlijke coaching en een goed startsalaris mét baangarantie en een ruim aanbod aan doorgroeimogelijkheden. De ingrediënten voor succes. Maatwerk, flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid zijn uitgangspunten van onze diensten.

Jouw Kickstarsprofiel

Ben jij een kickstar met specifieke ambities en op zoek naar een uitdagende en dynamische fulltime startersfunctie op HBO of WO niveau? Wil jij een goed salaris mét baangarantie bij een bedrijf dat bij je past, maar ook jezelf ontwikkelen en je carrière een vliegende kickstart geven? Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en gedreven kickstars met een afgeronde HBO/WO opleiding die klaar zijn voor de kickstart van hun carrière. Zet jij altijd dat stapje extra en maak jij graag het verschil? Schrijf je dan in via dit inschrijfformulier of mail je cv naar info@kickstars.nl.

[contact-form-7 id=”37″ title=”Schrijf je in”]

Maak een afspraak

Wil je weten wat Kickstars voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak met Kickstars Recruitment. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over de kickstart van jouw carrière.

Share This